Ja, det er jo et par av de rundt omkring i de norske hjem. Akkurat nå føler jeg kanskje at de aller fleste er her hjemme hos meg. Ann Karin ryddet i sine strikkeprosjekter her i en dag for å få litt oversikt over hva som skulle ha blitt gjort ferdig, og da fant jeg ut at jeg også kanskje skulle ta en slik runde.

Her ser du resultatet – og dette er bare strikke- og hekleprosjektene:

uferdige prosjekter

Tiden vil jo vise hvor flink jeg er nå framover da, men genseren øverst til venstre trenger bare halsribb og knapper, og tre av de fire jakkene oppe til høyre trenger bare knapper. Den jeg jobber med nå er den kofta nederst til venstre. Har kommet inn i en god flow nå, så kanskje jeg kan prøve meg på litt montering i løpet av helga. Jeg er veldig spent på det, for det har jeg aldri gjort før.

Uferdige prosjekter

3 thoughts on “Uferdige prosjekter

 • 2. september 2011 kl 20:38
  Permalenke

  Så flink du er! Du husker kanskje at jeg heklet bestemorruter også? Skulle bli et pledd til Oda. Vel jeg har fremdeles ikke kommet lengre enn 5 rader av 18… Men jeg trøster meg med at jeg har forholdsvis god tid. Passer best til små prosjekt jeg kan gjøre unna på en dag eller to jeg…:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  Svar
  • 4. september 2011 kl 10:44
   Permalenke

   Jeg merker at strikke- og heklegleden smyger seg mer og mer innpå nå som lufta blir litt skarpere og høsten kommer smygende. Kanskje det skjer med deg også? 🙂

   Svar
 • 5. september 2011 kl 09:55
  Permalenke

  Mye spennende du ha liggende, klart du må få det ferdig =)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.