Forrige helg skulle jeg være hjemme alene og kose meg ved symaskinen. Jeg brukte mange timer foran symaskinen, men kan ikke akkurat si at jeg koset meg noe særlig.

Jeg fikk til å sy rette sømmer og sikksakk til og begynne med, men da jeg skulle prøve meg på applikasjoner så sa maskina «nei, takk». Jeg føler at jeg prøvde alt. Tredde maskina på nytt, passet på at spolehuset  var rent og pent og byttet nål. Ingenting skjedde. Da ble jeg så sur at jeg bare måtte trekke ut kontakten, slå av lyset og gå ut av rommet. Hvis jeg ikke hadde gjort det, hadde jeg nok kastet hele maskina ut vinduet.

Sånn så det ut etter jeg hadde prøvd å sy over mange, mange ganger:

maskinproblemer

Det virker som om den jukser innimellom og hopper over enkelte sting. Nåla går som den skal, men det er ikke alltid at den tar med seg tråden videre. Nå er det snart en uke siden jeg holdt på med dette, men jeg kjenner at jeg blir litt sur nå som jeg holder på å skrive om det, faktisk.

Her om dagen tenkte jeg at jeg skulle gi den en ny sjanse og tok symaskindelene fra hverandre, tørket støv der jeg kom til og oljet alle flater jeg kunne se som var i bevegelse. Men enda er den bare teit. Så nå skal jeg se om kanskje jeg kan få sendt den inn på reparasjon. Gode tips mottas selvfølgelig med takk.

I mellomtiden får jeg konsentrere meg om strikking og hekling ser det ut som.

Symaskintrøbbel – igjen

2 thoughts on “Symaskintrøbbel – igjen

 • 11. februar 2011 kl 18:42
  Permalenke

  Akkurat det samme skjedde med min. Og jeg ble så forbanna at jeg skubbet maskinen fra meg. Noe som førte til at den stupte ned i stolen og deretter ned på gulvet… 1000 deler over hele stua og 2 barn med nysgjerrige fingre og smaksløker = ingen god kombinasjon.
  Pytt, gjorde litt godt likevel;)
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 12. februar 2011 kl 21:57
  Permalenke

  Det der såg skikkelig trøblete ut. Har du prøvd med litt ulik stinglengde og trådspenning og slikt. Om du har «prøvd alt» ville eg sendt den inn på service nokså tvert. Ikkje la den holde på slik! 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.