Både jeg og Kristian er korte i beina og derfor må jeg ta et par skippertak når det gjelder å legge opp bukser. Ikke akkurat det morsomste jeg vet, men veldig kjekt å ikke måtte brette opp buksene hver gang man skal bruke de. Så i går kveld gikk jeg på makkverket og da fot nr to skulle få sine sømmer, så bøyde nåla seg. Maskina mi er ikke den letteste å bytte nål på, så jeg bannet så høyt at Kristian kom løpende inn på syrommet (eller, «roterommet» som han kaller det) for å hjelpe meg. Han skjønte vel at hvis han skulle få lagt opp bukser, så måtte han hjelpe meg. Så mens han gjorde det, laget jeg kveldsmat som betaling. Fair deal, spør du meg. Nå tror jeg kanskje han har knekt «skifte nål»-koden på maskina også, så da blir det kanskje litt kjekkere å skifte nål framover.

Så nå gjenstår det å se om jeg greier å holde på sygleden litt til i dag, slik at jeg kanskje får lekt meg litt med noen andre prosjekter også.

Pliktsying

3 thoughts on “Pliktsying

 • 17. august 2011 kl 16:29
  Permalenke

  Kan se for meg at å legge opp bukser er ganske kjedelig. I tillegg er det jo en fordel om begge beina hadde blitt like lange. Det er ikke sikkert de hadde blitt det dersom jeg skulle ha sydd de… (U)heldigvis for meg sliter jeg med det motsatte problemet. Ikke spesielt festlig med bukser som viser halve leggen…:)
  Traff AE da vi begge var på lærerkurs idag. Da fikk jeg akutt lyst på en ny klassegjenforening gitt:)
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 23. august 2011 kl 07:54
  Permalenke

  He he 🙂 Jeg ser deg levende for meg . Det er så kjedelig å legge opp bykser , noe vi også må gjøre her i huset . Husker på at jeg må legge opp mine 2 nye … det får jeg ta i løpe av dagen 😉 Kos deg med nye sy prosjekter 🙂

  klem fra Janne

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.