Tags

No tags :(

Selv om jeg ikke er så veldig hyppig med bloggoppdateringene mine, så betyr det ikke at det ikke jobbes kreativt i heimen. Mannen i huset lurte på hva i alle dager vi skal gjøre med alt jeg lager. Og så stønner han og bærer seg over hvor mange poser jeg har med garn og pinner. Samtidig så virker det som om han syns at det er veldig greit at jeg har diverse prosjekter å holde på med, slik at han kan sitte foran pc-en med sine hobbyer uten å føle at vi burde vært sosiale. Er det flere der ute som har det slik?

mange prosjekter

I perioder så bugner det over at ideer og lyst til å gjøre ting, og nå har jeg vært inne i en nyskapningsfase hvor jeg har fundert og tegnet mønster og design og slikt. Nesten sånn at man skulle ha ansatt ti personer til å strikke og teste ut mønster for en. Men jeg har kommet i gang med én genser da av eget design. Felte maskene av det siste ermet i går, så jeg må bare få montert og gjort den siste finishen nå. Føler det må være en helgeaktivitet. Sneak peak:

prosjekter

I går tok jeg fram den siste babyjakken i rekka på fem. Det sitter langt inne, men jeg har veldig lyst til å få den ferdig. Så nå skal jeg ikke gjøre annet enn den fram til helga. Hehe, greit at vi allerede er på onsdag da. Men blir det stille og rolig på jobb i kveld, så kan jeg jo få strikket noen cm.

prosjekter

Jeg trenger mer garn. Jeg vet jeg har mye garn rundt omkring som jeg ikke har fått brukt ennå, men det er ikke riktig type garn! Lommeboka må ha en pause, så jeg får greie meg med det jeg har. Man skulle hatt en stipendordning for garntrengende. Dét er en god idé til de store garnprodusentene. De gir deg garn og du sprer garnglede. Burde være et stort marked for dette.

Andre innlegg i samme kategori: