Selv om jeg ikke er så veldig hyppig med bloggoppdateringene mine, så betyr det ikke at det ikke jobbes kreativt i heimen. Mannen i huset lurte på hva i alle dager vi skal gjøre med alt jeg lager. Og så stønner han og bærer seg over hvor mange poser jeg har med garn og pinner. Samtidig så virker det som om han syns at det er veldig greit at jeg har diverse prosjekter å holde på med, slik at han kan sitte foran pc-en med sine hobbyer uten å føle at vi burde vært sosiale. Er det flere der ute som har det slik?

mange prosjekter

I perioder så bugner det over at ideer og lyst til å gjøre ting, og nå har jeg vært inne i en nyskapningsfase hvor jeg har fundert og tegnet mønster og design og slikt. Nesten sånn at man skulle ha ansatt ti personer til å strikke og teste ut mønster for en. Men jeg har kommet i gang med én genser da av eget design. Felte maskene av det siste ermet i går, så jeg må bare få montert og gjort den siste finishen nå. Føler det må være en helgeaktivitet. Sneak peak:

prosjekter

I går tok jeg fram den siste babyjakken i rekka på fem. Det sitter langt inne, men jeg har veldig lyst til å få den ferdig. Så nå skal jeg ikke gjøre annet enn den fram til helga. Hehe, greit at vi allerede er på onsdag da. Men blir det stille og rolig på jobb i kveld, så kan jeg jo få strikket noen cm.

prosjekter

Jeg trenger mer garn. Jeg vet jeg har mye garn rundt omkring som jeg ikke har fått brukt ennå, men det er ikke riktig type garn! Lommeboka må ha en pause, så jeg får greie meg med det jeg har. Man skulle hatt en stipendordning for garntrengende. Dét er en god idé til de store garnprodusentene. De gir deg garn og du sprer garnglede. Burde være et stort marked for dette.

Mange ideer er lik mange prosjekter

6 thoughts on “Mange ideer er lik mange prosjekter

 • 23. mars 2011 kl 13:23
  Permalenke

  Så flink du er! Gleder meg til å se spesielt genseren. Og jakka også forsåvidt for den tror jeg blir kjempesøt! Men guri det er drygt å tvinge seg til å gjøre noe man ikke har spesielt lyst til å gjøre. Derfor holder jeg meg til småting som jeg vet jeg blir raskt ferdig med. Bestermorpleddet har jeg en pause fra for tiden. Noen ganger tror jeg ikke at jeg kommer til å bli ferdig for jeg misliker jo så sterkt langvarige prosjekt. Men dersom jeg fokuserer på en og en lapp vokser det sakte men sikkert og motivasjonen forsvinner ikke like fort.
  Ha en flotters dag Anna!!
  Klem fra Kristin

  Svar
  • 23. mars 2011 kl 14:29
   Permalenke

   Det skal vites at disse babyjakkene er en del av en konkurranse jeg er med på, så det er ikke synd på meg. Noen ganger trenger jeg bare å tuppe meg selv litt bak for å få det gjort. «E så godt ættepå!» 🙂

   Svar
 • 27. mars 2011 kl 20:57
  Permalenke

  Jepp! Sånn har vi det også. Akkurat sånn. Nesten så eg må le litt når du beskriver oss… eg meiner dykk ;P

  Eg har forresten hørt at ei kurv fylt med halvferdige strikke- og hekleprosjekt er minst like estetisk som ei mengd ferdige produkt. Eg trur på det eg høyrer, og stresser ikkje med å få ferdig prosjekta mine 😛

  Svar
  • 28. mars 2011 kl 10:22
   Permalenke

   Haha! Så bra at det ikke bare er vi som er slik. 😉

   Svar
 • 5. mai 2011 kl 07:31
  Permalenke

  Ha ha, du får sagt det. Her i heimen er det brodering, hekling og sying og helst samtidig… Det resulterer i mye halvveis arbeid, spesielt siden Anna vil ha ett ord med i laget. Men en dag, da blir det 😉

  Svar
  • 5. mai 2011 kl 10:00
   Permalenke

   Ja, ikke sant? Gleder meg til å se bestemorrutene dine! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.