Jeg har vist det fram etter hvert som det ble ferdig, men de ble jo utrolig flotte på juletreet!

juletre

Se så flotte disse Hama-snøkrystallene ble på treet! Jeg syntes de ble så fine at jeg ville henge opp dobbelt opp av alt, men måtte ta ned igjen det halve, for det ble faktisk litt for mye av det gode (og hvite). Syns virkelig de gjorde seg på juletreet altså.

Kan jo minne dere om at de fortsatt er tilgjengelige i Epla-butikken min – i tilfelle du syns de var flotte og ønsker slike selv.

juletre

Disse limte julekulene ble jo riktig så flotte på treet syns jeg. Kanskje jeg skal fikse noen ekstra til neste år.

juletre

Mormors hjertekurver gjør seg utrolig godt på treet. Ønsker meg flere!

juletre

Her ser dere hele juletreet. Uten stjerne i toppen. Det er første året vi har juletre her i leiligheten vår, og jeg må si det ble riktig så “butikk” med kun rødt og hvitt (og noe sølv), men det aller meste er jo faktisk hjemmelaget, så det er litt gøy når folk kommenterer det. Stjerna får komme i toppen neste år, og så må jeg vel ordne meg med et teppe juletrefoten kan stå på til neste jul. Juletreet kan vel ikke være helt fullstendig allerede det første året? Men tradisjonen tro, så har jeg faktisk fått en engel i toppen da. Jeg fikk en glassengel i fra Plan Norge i år, som takk for nok et år som frivillig for de. Stas med hjemmelaget og mye affeksjonsverdi, syns jeg!

Enn dere? Hvordan pynter dere juletreet? Er det veldig gjennomført, eller er det tilfeldighetene som rår?