Tags

No tags :(

Ja her er de. Julekulene som jeg har limt og tvinnet på garn.

julekuler

Det var litt klissete og knølete – som lim så ofte er – men jeg syns de ble ålreite. De er laget av slike isoporkuler man får kjøpt på diverse hobbybutikker. Jeg kjøpte mine på Panduro. Og så klæsjer man på lim og begynner å tvinne på garn – så fint man bare greier.

Jeg følte meg ganske så smart da jeg kom på at jeg kunne bruke de billige (og dårlige) sikkerhetsnålene jeg hadde kjøpt for fem kroner hos Søstrene Grenes, til opphengsordning. Jeg klippet av låsemekanismen og stakk nålene rett inn i kula og limte så godt jeg bare kunne.

julekule

Ble ikke denne kul? Det er jo slik at jo tykkere garn, jo raskere går det å tvinne på garnet, så jeg knøt fast garnet dobbelt i et dørhåndtak og begynte å tvinne. Når det var skikkelig tvinnet la jeg det dobbelt igjen og da tvinner det seg rundt seg selv igjen og, voila, så har du en tykkere snor.

—-

Forresten så har jeg gått over gamle innlegg på bloggen. Noen manglet bilder og noen skrivefeil dukket opp, så det har jeg rettet opp i nå. Så les deg litt bakover, så er det nok noen gamle skatter der, skal du se! 🙂

Andre innlegg i samme kategori: