Endelig hadde jeg fått ut fingeren og tegnet opp mønster og klippet det ut. Jeg har jo så mange planer og ideer at noe faller bort rett som det er, men når jeg har brukt så mye penger og energi på å få tak i mønster og stoff, så er det på høy tid at jeg fikk klippet til stoffet også. Legger ved noen av farge- og stoffsammensetningene, og så får dere bare vente og se hva det skal bli til slutt.

Jeg er ikke så veldig flink til å tegne, men jeg vil jo så gjerne ha applikasjon på de ferdige produktene også, så jeg måtte sette meg ned i tenkeboksen litt her om dagen.

I helga skal jeg være hjemme alene, så da planlegger jeg pysj, fancykaffe fra den nye kaffemaskina, lydbok og mye tid foran symaskina. Siden jeg skriver det her nå, så legger jeg jo et visst press på meg selv. Kanskje blir det faktisk gjort noe da.

Den store klippedagen

5 thoughts on “Den store klippedagen

 • 2. februar 2011 kl 19:29
  Permalenke

  Så gøy!! Jeg gleder meg til å se!
  Hvor kjøper du stoff fra forresten?
  Holder litt på foran symaskinen jeg også for tiden. Sydde kjole til Oda av noen gardiner jeg hadde og silkebånd. Moro:) Lærte meg til og med å sy knappehull så jeg er svært fornøyd. Venter bare på at knappene jeg bestilte fra panduro skal komme…
  Klem fra Kristin

  Svar
 • 4. februar 2011 kl 22:32
  Permalenke

  Så spennende! Jeg synes også det er litt utfordrende å komme på applikasjoner innimellom…

  Svar
 • 10. februar 2011 kl 21:43
  Permalenke

  Gleder meg til å se hva du skal lager av disse nydelige stoffene! Ble litt misunnelig da jeg leste at du skal være alene på helga og kose deg med god kaffe foran symaskinen…. Det er veldig lenge siden jeg har gjort det samme, egentlig siden dattera mi ble født… Men, men… Håper at du koser deg masse da! Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg forresten! :o) Veldig artig at du vil være med på konkurransen! Masse lykke til! Ha en fortsatt fin kveld!

  Svar
  • 10. februar 2011 kl 21:48
   Permalenke

   Glemte å svare på spørsmålet ditt om hva slags lim jeg bruker på Bottoms Up brosjene mine… Det er ikke lim faktisk…Jeg vet egentlig ikke hva det heter på norsk men det heter resin på engelsk i hvert fall. Jeg bestiller det fra Hellas siden det var helt umulig å finne noe lignende her i landet. Kanskje du kunne kanskje bruke epoxy for glassbrikkene dine? 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.