Tags

Da jeg skulle prøve å komme på en skikkelig bra bursdagsgave til venninna mi, Hanne, så kom jeg på at hun hadde sendt meg et bilde av en veske hun hadde sett på byen i Bergen. En veske med en lp-plate på. «En slik ønsker jeg meg!» utbrøt hun, og da var det jo ingen vei tilbake.

Jeg fant jo ut at jeg måtte prøve å gjøre den litt mer praktisk, når jeg først skulle kaste meg ut i et slikt prosjekt, så jeg lagde den flat i bunnen. Jeg brukte ensfarget lin utenpå og et tykt stoff jeg har kjøpt brukt, som innerstoff. I tillegg la jeg et lag voksduk inni, slik at den kan overleve været i Bergen, og slik at veggene ble litt stivere. Til neste gang skal jeg bruke stivere stoffer og stivere fyll inni, slik at veska ikke blir så slapp.

 

Jeg lagde også en lomme inni med glidelås, slik at man alltid kan finne mobilen sin når den ringer. Glidelåsene har jeg kjøpt på Gjenbruksbutikken her på Lade. Det er forresten der jeg har funnet lp-platen også. Jeg letet etter noe enda kulere, men det ble John Lennon og Yoko Ono.

Den nye eieren er i hvertfall veldig fornøyd med resultatet, og det er jeg også.

I tillegg har jeg jo også fått tak i lapper til å ha på det jeg lager, og forhåpentligvis får selge. Så nå kaller jeg meg og produktene mine for: «ekte heimelaga».

Andre innlegg i samme kategori: