Produktiviteten har så visst økt betraktelig her i heimen etter at høstfargene begynte å komme ute. Jeg var på søken etter noe enkelt å strikke foran tv-en om kveldene, og jeg fant denne babyjakka i Myk Start-boka.

Jeg fant garn i garnkurven min og begynte å strikke. Det gikk veldig radig! Etter hvert som man strikker så modereres det litt her og der, og mamma utbryter at hun lærte å strikke slike jakker da hun gikk på husmorskolen på 70-tallet. Nå er også Ann Karin bitt av basillen og vi tar bilder og sender eposter rett som det er med fargevalg og ettersom jakka blir til. Jeg har ikke gjort helt ferdig noen jakker, men jeg har mange påbegynte prosjekter og jeg må komme meg til byen igjen slik at jeg får kjøpt til mer garn!

Babyjakker i fleng

3 thoughts on “Babyjakker i fleng

 • 8. desember 2010 kl 09:43
  Permalenke

  Så masse tøft du lager! Eg har også strikka denne jakken – for fire år sidan 🙂 Men no er den blitt arvegods og er igjen flittig i bruk – denne gong av minstemann i huset.

  Svar
  • 12. desember 2010 kl 16:25
   Permalenke

   De er veldig enkle å strikke, og samtidig er de jo utrolig fine! 🙂

   Svar
 • 23. januar 2012 kl 21:12
  Permalenke

  Moder´n strikka slik jakke i 1972, og nå skal hun strikke en til meg! men husker ikke hvordan.. kan du være behjelpelig med å forklare meg? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.